Harjoitukset

TERVETULOA SAVON PALLON 2009-2010 SYNTYNEIDEN JOUKKUEESEEN!

Savon Pallon nuorimpien tyttöjen ja poikien joukkue on 2009-2010 syntyneet. Joukkue on harjoitellut koko talven 2016 kerran viikossa ja siirtyy nyt kesäksi kahden viikkoharjoituksen rytmiin. Kesän ajan joukkue harjoittelee tiistaisin klo 17-18 Kisakontion kentällä Kontiopuistossa sekä perjantaisin klo 17-18 Hiekanpään tekonurmikentällä. Poikkeuksena on viikot 23-25 (6.-22.6.), jolloin joukkue harjoittelee keskuskentällä jalkapallokoulun yhteydessä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:00-18:00. Syksyksi suunnitellaan osallistumista vähintään yhteen turnaukseen yhteistyössä 2008 syntyneiden joukkueen kanssa.

Pelaaminen joukkueessa maksaa 100 €. Tämä koostuu Savon Pallon jäsenmaksusta 30 € ja vuoden 2016 kausimaksusta 70 €. Jalkapallokoulun osallistumismaksu sisältyy kausimaksuun. Jalkapallokoulun varustepaketin saa erilliseen 20 € hintaan. Syksyn turnauskustannuksista sovitaan erikseen.

Joukkueen päävalmentajana toimii Iiro Teittinen. Apuvalmentajina ovat Ville Leppänen, Pentti Savolainen ja Mikko Kalilainen.

Jalkapallo-asuksi kelpaa mikä tahansa säähän sopiva urheiluasu. Kesällä yleensä shortsit tai verryttelyhousut, t-paita, pitkähihainen paita tai verryttelytakki sekä auringolta päätä suojaava hattu, huivi tai vastaava. Jalkapalloharjoituksissa käytetään yleensä jalkapallokenkiä eli nappulakenkiä eli nappiksia. Myös tennareilla tai lenkkareilla voi osallistua, mutta tasapohjaiset kengät saattavat olla liukkaat. Säärisuojia ei vaadita, mutta ne ovat hyvä jalkapalloilijan turvavaruste. Roikkuvat korut ja sormukset kannattaa riisua harjoitusten ajaksi pois, pitkät hiukset pitää laittaa kiinni.

Harjoitusten aikana pidetään useita juomataukoja, joten mukaan voi varata vedellä täytetyn juomapullon.

Koska kyse on alle kouluikäisistä jalkapalloilijoista, yhteisesti on sovittu, että lapsia ei jätetä harjoitusten ajaksi kentälle yksin ilman sopimista vastuuohjaajan kanssa. Mukana olevat aikuiset ovat tervetulleita avustamaan harjoitusten ohjaamisessa ja esimerkiksi harjoitepaikkojen valmistelussa ja tarvikkeiden pois viemisessä. Tärkein tavoite on yhdessä tarjota nuorille jalkapalloilijoille elämyksiä hienon lajin, leikkimielisen liikunnan ja ikätovereiden parissa.

Tervetuloa pelaamaan!

Terveisin,

Pentti Savolainen, puheenjohtaja, Savon Pallo (savonpallo@gmail.com)

Tiedusteluihin vastaa myös Ville Leppänen (villeleppanen@hotmail.com)