Taloudellista tukea harrastukseen 7-15 -vuotiaille

Pieksämäen kaupunki ja kuusi paikkakunnan urheiluseuraa ovat saaneet 10 000 euroa hanketukea vähävaraisten perheiden lasten urheiluharrastusten mahdollistamiseksi. Kaupunki jakaa hanketuen seuroille erityisavustuksena ja seurat jakavat tuen edelleen perheille.

Avustus on tarkoitettu 7–15 -vuotiaiden lasten ja nuorten urheiluseuratoimintaan. Avustuskelpoista toimintaa on normaali seuratoiminta ja harrastamisen tulee olla viikoittaista ja ohjattua liikuntatoimintaa. Avustusta ei voi saada urheiluvälineisiin, kilpailumatkoihin, muihin kilpailukuluihin tai leirien kustannuksiin.

Liitteenä avustushakemus, joka toimitetaan sähköpostitse Savon Pallon puheenjohtajalle, osoitteeseen satu.oksanen@edu.pieksamaki.fi ja hakuaika on 1.2. – 31.10.2020. Savon Pallossa avustusta voi hakea joukkueenjohtajan tai valmentajan kanssa yhdessä tai hakemuksen voi osoittaa suoraan seuran puheenjohtajalle. Hakemusta käsittelee vain seuran puheenjohtaja ja hallituksen nimeämä henkilö. Hakemus hävitetään lakisääteisen ajan kuluessa. Myönteisellä päätöksellä pelaaja saa vapaan harrastusoikeuden, (avustus käytetään kausimaksuun)avustusta ei makseta perheelle suoraan.

Erityisavustushakemus 2020

Lisätietoja puheenjohtajalta
Satu Oksanen, p. 050-4017621