Viimeisen minuutin maali takasi tasapelin   SaPan P17-pojat jatkavat Kolmosen kärjessä

Viimeisen minuutin maali takasi tasapelin  
SaPan P17-pojat jatkavat Kolmosen kärjessä

SaPa – KuPS/3    3-3 (1-2)

SaPan P17-pojilla on nyt pullat hyvin uunissa. Joukkue tulee olemaan P17 (-02) Kolmosen kevätkierroksen jälkeen joko lohkon ykkönen tai kakkonen.
Tiistaina SaPan vieraana Keskuskentällä oli lohkon keskikastissa oleva KuPS/3.
Kotijoukkueen valmentaja Ville Vehviläinen on korostanut joukkueena kehittymisen tärkeyttä.
-Se oli selkeän kaksijakoinen peli. Asenne joukkueella oli kunnossa. Vaikka vastustaja ei ollut- kaikella kunnioituksella- kovin hyvä, niin ensimmäisellä jaksolla me ei saatu pallollista peliä kuntoon, Vehviläinen selvitti.
Sen sijaan toista jaksoa SaPa hallitsi selvästi. Valmentajan mukaan joukkueella oli tunne, että ottelu voitetaan.
Kesken SaPan painostuksen KuPS sai vastahyökkäyksestä tehtyä osuman, jolla meni johtoon. Pelin viimeisellä minuutilla Taavi Vehviläinen pääsi tekemään kuitenkin tasoitusosuman.
SaPan muut maalit kirjattiin Otto Martikaisen ja Samuli Juhani Liimataisen nimiin.
Vaikka SaPa johtaa lohkoa, ei Vehviläinen ole ollut joukkueensa peliin täysin tyytyväinen. Peli ei ole ollut samalla tasolla, mitä se oli syksyllä.
Kevätkierroksella joukkue pelasi kuusi peliä, joista oli tuloksena neljä voittoa, yksi tasuri ja yksi tappio.
-KuPSiakin vastaan me lähdettiin pelaamisen kautta. Maalien teosta ei otettu paineita, koska niitä tulee, jos on tullakseen. Tärkeintä oli oma peli, kaikki saivat peliaikaa, Vehviläinen kertoi.
SaPalla pisteet riittänevät nyt ainakin jatkokarsintaan. Muiden pelistä riippuu se, että onko joukkue lohkon ykkönen vai kakkonen.
Lohkon voittaja nousee suoraan Kakkoseen ja toiseksi sijoittunut menee karsimaan jonkun Kaakkois-Suomen joukkueen kanssa. Jos SaPa on ykkönen, sen pelit jatkuvat vasta elokuussa.

Tuomo Toppinen