SaPan P17 takoo kovaa tulosta Kolmosessa

SaPan P17 takoo kovaa tulosta Kolmosessa

KuPS/jl 04haaste – SaPa 2-3 (0-0)

SaPan P17(02) on pelannut Kolmosessa kolme ottelua, joista on tilillä kolme voittoa. Lauantaina SaPa kävi hakemassa pisteet KuPSilta.
Vaikka SaPa keikkuu nyt oman lohkonsa kärjessä, jalat ovat silti tukevasti maassa. Maalisuhde on 9-4.
-Me on tätä KuPSia vastaan vuosien saatossa pelattu monta kertaa. Välillä on voitettu, välillä hävitty. Taitava joukkue se on, selvitti SaPan valmentaja Ville Vehviläinen.
Tällä kertaa SaPa voitti, koska se halusi voittoa enemmän. Vehviläisen mukaan vastus oli nyt kovempi, kuin koskaan aikaisemmin tällä kaudella.
SaPalla oli niin paljon maalipaikkoja ensimmäisellä jaksolla, että sen olisi pitänyt naulata peli jo siinä vaiheessa.
-Kyllä siinä parasta peliin laitettiin. Ei pisteet helpolla tulleet, koska ei se vastustajakaan huono ollut, Ville mietti.
SaPan ensimmäinen maali tuli kulmasta, kun Max Suhonen pisti kulman jälkeen pallon maaliin. Sen jälkeen kotijoukkue tasoitti pelin 1-1:een noin viiden minuutin jälkeen.
Samuli Liimatainen teki tilanteeksi 1-2 ja edelleen Taavi Karjalainen 1-3:een.
Yliajalla KuPS sai rankin, josta tuli kavennus 2-3:een, mutta samalla soi myös tuomarin pilli pelin päättymisen merkiksi.
Vehviläisen mukaan joukkueen vahvuudesta antaa hyvän kuvan se, että vaikka sillä oli jo alla kaksi voittoa, ei se pelasi silti kurinalisesti omaa peliään.
Yleensä joukkueen mukana on myös 04 syntyneitä, mutta tällä kertaa heitä ei mukana ollut, koska heillä oli oman ikäluokkansa pelit lähes samaan aikaan.
Torstaina SaPalla on jälleen kotipelin paikka, kun Keskuskentälle vieraaksi tulee Joensuun ylpeys SC Riverball. Koitos alkaa kello 19.

Tuomo Toppinen